Så er vi her igen !   abonner på RSS feed

 
De havde en festlig dag på Amalienborg! Allerede fra om formiddagen var stemningen i top. De havde taget deres pæne tøj på, og fødselsdagsbarnet, som så brændende ønskede sig en krone, fik sit ønske opfyldt! En pragtfuld creation i silke og polyester draperede sig om det royale hoved i de skønneste farver. Som det ses på billedet, kunne fødselsdagsbarnet næsten ikke holde tårerne tilbage!

31 ! Så mange har allerede besøgt vor hjemmeside. En sådan mediestorm forekommer nok ellers kun i forbindelse med kongelig graviditet, bryllup eller biluheld. Vi havde aldrig drømt om, at vi på så kort tid ville opnå en sådan popularitet. Det forpligter!! Vi glæder til at holde jer opdateret med vore uforgribelige holdninger til dette og hint, så hæng på!Velkommen til Flejn's hjemmeside! Det er ikke uden stolthed, vi nu kan præsentere vort bud på det nye årtusindes mediekoncept. Vi sparker røv, som en anden kendt person engang sagde. MEN: Hvem er vi?

Vi er en kreds af personer, ja måske nærmest et broderskab, som syn's, det er på høje tid, at standarden for hjemmesider højnes. Er DU måske interesseret i racehønsehold, bulgurske rottehunde, kludeklip eller billeder af hele den pukkelryggede familie? Nej vel?! Hvis du er, så find det et andet sted, du får det i hvert fald ikke her!!

Vi vil på disse sider om ikke ligefrem vælte os i politisk ukorrekthed, så ihvertfald skrive lige hvad fanden vi har lyst til  uden smålig hensyntagen til folks kæpheste, ømme ligtorne og hvad der ellers får folk til at fare i både flint og blækhus. Kort sagt, hvis du får dit fodtøj syet hos en dukkeskomager, så skrid! eller bliv forarget eller allerbedst: skriv til os! Så bliver din(sikkert berettigede)  kommentar offentliggjort og besvaret her på site'n. Om du kan bruge svaret til noget er mere end tvivlsomt, men vi kan bruge din forkrampede reaktion til at hænge dig ud til almindelig spot og spe!!

Så brok dig til os og/eller over os! Vort mål er at blive større end EkstraBladets læserbrevssider, ikke i oplagstal, men i eksponering af tossehoveder, der syn's, de skal forfægte en mening. Som sagt, folk der bare er indifferente(det betyder ligeglad, sovsehjerne!) kan bare fise af! Til gengæld, hvis du har en sag, og du kan overbevise os om, at du har ret, skal vi gøre, hva' vi kan for at få budskabet ud, men forvent ikke, at du bli'r taget alvorligt af andre.

Nå, men nu til sagen!

Vi har til hensigt at causere om de emner som interesserer os, er oppe i tiden og hvad der ellers falder os ind.

Vi holder os ikke for gode til at optage sponsorreklamer på vor side, det holder både sult og ikke mindst tørst fra døren. Vi vil imidlertid ikke på nogen måde gå på kompromis med vor samvittighed, medmindre det virkelig kan betale sig.

-deres krigspynt leder jo tankerne hen på forgangne århundreders zulu-krige, udtalte en ældre dame ved terroristernes afrejse fra Kastrup Lufthavn.

Vi vil i videnskabens tjeneste bringe korte notitser om, hvad der rører sig indenfor det tekniske, naturviden- skabelige, men ikke mindst parapsykologiske område.  Hosstående en uhyggelig dokumentation af, hvorledes dette sørgeligt aktuelle, vederstyggelige boldspil kan få gamle og naturlige fjender til at indgå uhellige alliancer til stor skade for anderledes tænkende(eller måske blot TÆNKENDE!), som ikke er det mindste interesseret i at få den i forvejen pauvre sendeflade fucket yderligere op! Her ses en flok hardcore fodboldterrorister i skøn samdrægtighed på vej til krigszonen i Sydøstasien

Flejn Fondens antiterrorberedskab undersøger i øjeblikket sagen!

 

Ugens profil!

 

Vi vil i denne rubrik hver uge bringe et portræt af en kendt eller ukendt person. Det kan være en politiker, en erhvervsmand eller bare en ukendt, som Flejn så gi'r en chance for gennembrud til de kendtes ellers uopnåelige kreds!

I denne uge har vi valgt et p.t. ukendt ungt ægtepar fra Nordjylland, Svend-Harald og Rigmor Ladderli. Svend-Harald er autodidakt hjernekirurg, og Rigmor er Vendsyssels vel nok dygtigste puddel-trimmer. Som de sparsommelige unge jyder, de er, bruger de begge Svend-Harald' hoved som øvelsesobjekt, når de træner i hvert deres erhverv. I deres sparsomme fritid morer de sig begge med opbygning af lydkulisser i uprøvede tonearter. På billedet ses Svend-Harald med en tyskbygget håndholdt støjsender fra besættelsestiden.

De har p.t. ingen børn, og "udsigterne er nok også desværre lange", udtaler Rigmor. Parret er er af førende genforskere blevet frarådet et sådant eksperiment på grund af de uoverskuelige bioteknologiske konsekvenser.

Skal vi gi' Svend-Harald og Rigmor en hånd!