Personer!

Flejns opsøgende og snagende efterforskerteam sætter en ære i at forsyne vore interessenter med lammende dokumentation af intriger og sammensværgelser. På denne side vil du finde beviser for diverse slyngelstreger og skumle sammenkomster. Hvem ved - måske er du selv i farezonen for at blive hængt ud!

Foreningens medlemmer deltager gerne i divers(t)e selskabelige sammenkomster. Da vi alle har en meget stor berøringsflade med det internationale samfunds absolutte elite, er der jo intet, der ville være mere naturligt end at invitere alle disse kransekagefigurer med til vore candlelightdinners. Herunder vises en håndfuld snapshots fra vore forskellige arrangementer. Da der er tale om helt uredigerede billeder, garanterer Flejn for billedernes ægthed!

--oOo--

bent_kaj.jpg (33195 byte) Det var pænt af Kaj at tage sig lidt af Bent. Han var lidt ked af, at hans indsats som tunnelkonsulent ikke helt havde haft den tilsigtede virkning. Men hva', det er jo ikke alt, der lykkes første gang. Kaj lovede at lægge et godt ord ind for ham, når der skal laves Fehmernforbindelse.

--oOo--
Peter og Charles i fortrolig samtale. Charles er altid god til at bakke folk op, når de har været ude i mediemæssigt stormvejr. Charles' partner er jo selv transvestit, og har derfor gode kontakter til Pan-Club, hvor Peter nu har fået tilbudt et job som bestyrer. brix_charles.JPG (22430 byte)

--oOo--
finn_osama.JPG (37669 byte) Finn får et par fiduser af Osama. Han forsøgte osse at flytte festivalen, fra Kabul til Kandahar for at reducere risiko og omkostninger. Det virkede som bekendt ikke, la' os se, om konceptet slår igennem i Skagen!

--oOo--
Hjemme hos Jeppe! Det var første gang, Saddam var med, så der var gjort lidt ekstra ud af menuen. Andersen var ikke så begejstret, han er ikke så meget for det mere avancerede etniske køkken. sad_fin_mfl.JPG (37197 byte)

--oOo--
bill_put.jpg (59350 byte) Bill i højt humør! Han gik frisk til både kål og flæsk, som var ekstra saltet til ære for Putin, som havde taget vodka med. Som det ses, gik Bill osse til DEN med entusiasme! Flasken var næsten tom, da den nåede op i den anden ende af bordet!

--oOo--
Som sædvanligt ved vore kålarrangementer havde vi et kulturelt indslag om eftermiddagen. Vi tog ned til Esrum, hvor vi så en venskabskamp mellem FC Esrum og Mlabooba All Stars fra Zimbabwe. Lizzi faldt i snak med deres hjælpetræner og gav ham lidt gode råd. elis_mug.jpg (21140 byte)

--oOo--
bent_lykke.JPG (34566 byte) Jeppe har altid haft et stort hjerte for de små i samfundet, så da en forfrossen bums ringede på og spurgte om en krone til en kop kaffe, blev han inviteret ind for at få varmen. Vi blev nødt til at smide ham på porten, da han begyndte at tigge om penge - hvis han havde haft mulighed for det, var han rendt med alle vore værdier!

--oOo--
Efter middagen - Lizzi mæt og veltilfreds nyder en god cigar. Den pige kan sør'me skovle kål ned! Boris var ikke vant til den tunge kost og fik efterfølgende kolikagtige mavesmerter. En Fernet Branca og et lavement hjalp dog på problemerne, så han var klar dagen efter. boris_lissi.JPG (56454 byte)

--oOo--
bush_arafat.JPG (64589 byte) George og Yassir senere på aftenen. Yassir er en rigtig festabe - hva' han dog ikke kan kan af kamelvitser! Lidt senere tog han sin uzbekiske næsefløjte frem og han og George gav en fejende mazurka og Boris dansede kosakdans. Hvor var det festligt!

--oOo--
Lidt  familieskærmydsler! Saddam er såmænd flink nok, men hvor kan han være stædig - det må være ørkenluften, der gør det! Han blev nu go' igen, da han fik lov til at tænde noget af fyrværkeriet senere på natten. wol_sad.JPG (35391 byte)

--oOo--
brill_bjarne_lars_tom.JPG (59901 byte) En lille gruppe politiske fantaster samledes forleden under ledelse af deres karismatiske leder(t.v) for at for at byde deres ophøjede leder velkommen tilbage fra sit politiske eksil. Det står skrevet, at han igen bliver landets overhoved, når der der er to torsdage i en uge, og da gruppen havde købt et sæt fejltrykte kalendere, var det umuligt at rive dem ud af deres vildfarelse. Heldigvis for normalt tænkende mennesker er sektens grundholdning ikke-voldelig.

--oOo--
Til topmøde i Danmark! Den kendte columnist og forfatter Noller Keinweiss midt i en åbenhjertig samtale om Mellemøstens fremtid. Arafat var først forbeholden over for mødet, men tøede op efter en pilsner. Keinweiss blev i øvrigt efter de vellykkede forhandlinger tildelt FlejnFondens fredspris ved en lille ceremoni på Flejn Castle. niels_ara_bush.JPG (48823 byte)

--oOo--

pia_freak.JPG (20877 byte) Bizarre Brian fra Ballerup er en virkelig kinky lille fætter! Vild med fodbold og damer, men én speciel lady har en stor plads i hans hjerte! Den lille, frække tyrkiske hardcore fodboldelsker Özmir Glümezei, osse fra Ballerup(eller omegn) er her dresset op til narrestreger!
Før hun flyttede til Danmark var Özmir ansat ved det engelske hof! Som selskabsdame, påklæderske og altmuligpige for selve den engelske dronning Elizabeth har hun rejst verden tyndt med kongefamilien. Her ses hun som stand-in ved en generalprøve på en af dronningens utallige pligter. Hun blev desværre nødt til at opsige sin stilling på grund af seneskedehindebetændelse forårsaget af det meget vinkeri. karet_pia.JPG (20768 byte)