Mad & Drikke! |
|
Lad os slå det fast med
det samme: Du vil på disse sider aldrig få opskrifter på damebladsmad,
små, lette salater, tunmousse eller råkost.
Vi har nogle få, enkle regler, som SKAL være opfyldt, for at vi vil betegne tilberedte råvarer som mad!
|
|
Det er osse usandsynligt, at du på disse sider vil møde opskrifter, som involverer kalkun. Det er vor opfattelse, at kalkunen er det mest gabende dyr, der kan sættes på et middagsbord. Vi har faktisk hørt rygter om, at det ikke er nødvendigt at slagte kalkuner, de dør simpelthen automatisk af kedsomhed! Hvad vil madsiderne så indeholde? Vi bringer gode, prøvede opskrifter, omtaler råvarer og køkkenremedier. Vi vil på det skammeligste hænge dårlige produkter ud til spot og spe, men osse skamrose gode produkter(det kan jo være, der så falder lidt af til os!)
|
|
Opskrifter! |
|
Verdens bedste pandekager:
375 g. hvedemel 3 æg 3 tsk. salt 3 spk. sukker ½ dl. smeltet smør 1 Ceres All Malt Sødmælk Smør til stegning Det hele excl. mælk og smør til stegning blandes sammen. Sørg for at få alle klumper rørt ud, brug evt. en stavblender. Bland mælk i, til dejen har en passende tynd konsistens, hellere for tynd end for tyk. Steg pandekagerne i smør på en temmelig varm pande - pandekagerne må godt være lidt mørke. Serveres med sukker. Velbekomme
|
|