Produkter!

Flejn har gennem alle de år, organisationen har eksisteret, leveret produkter af endog meget høj kvalitet. Både på fødevareområdet (hvem kender ikke sloganet " Kast skeen væk og ta' en spade, du kan spise tonsvis af Flejns Remoulade!", på DataService-området via FlejnData samt ikke mindst på nydelsesmiddelområdet, hvor vor grønne marmelade har ligget på UrteNydernes TopTi i flere år.

Vor succes skyldes primært, at intet produkt kommer på markedet, før det er gennemtestet i hoved og røv. Dette har desværre ofte betydet, at der har været intet eller i bedste fald meget lidt at sælge, men hos os kommer profit i anden række.

Medindehaver Svend-Bent Flejn er vor produktchef og eneansvarlig for vore produkters høje kvalitet. Illustrationen viser Svend-Bent før en test af vort vinsortiment. 

På fødevaresegmentet har Flejn altid været markedsledende. Vi betjener os udelukkende af 1. klasses råvarer, og i det omfang, der er mulighed for at skaffe økologiske varer, bliver disse foretrukket uanset den højere indkøbspris.

Vi lægger vægt på selv at forarbejde råvarerne og indkøber helst råvarer, som er så lidt forarbejdede som muligt for selv at kunne påvirke det færdige resultat så vore høje kvalitetskrav tilgodeses i størst muligt omfang.

Medindehaver Sigfred Flejn er vor råvarechef og eneansvarlig for råvarernes kvalitet. Illustrationen viser Sigfred i færd med at filere en sild.