Ardennerturen 2002

Hej og tak for sidst!

En af Flejns stiftere har været i Belgien på intensiv studietur. Her er så nogle af billederne fra turen. Marker et billede med musen og få lidt tekst. Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Jesper har pommesfrites med fra den sure kone - Niels har lige tanket op(igen!) Frokost i gården Geuzebryggeriets værktøj Bryggeren fortæller ved det åbne gærkar Lidt mere antikstemning Fadlagring af geuze Mere antikstemning

Hoegaarden - bigger is not always better! Man skal godtnok være sløj for at sige nej tak til en gratis øl!! Vor højtberejste rejsefører og transportøladministrator Vi nyder en stille most før afrejsen fra Leuwen Så skal der smages! Hvad der kommer ind, skal osse ud igen! Fra geuzebryggeriet - tomme flasker - et skrækkeligt syn!

Indgangen til geuzebryggeriet Der fortælles -og fortælles! Gad vist hvor lang tid man ville være om at tømme sådan een! Geuze flaskelagres -og lagres! Nu må der smages!

Vort domicil i Hastiere Udskænkning af gaveøl Undervejs Asfaltfrokost Gaven fra værtshuset!

Billeder, du ville ønske, du ikke havde set!

  -senere på natten blev vi vækket af nogle overforfriskede bumser fra den lokale bodega. Vi tilkaldte politiet, men de ville heller ikke ha' dem!! Bemærk udlændingen til højre, som har slået hovedet ved en karrusel-ulykke. Jeppe i godt selskab: Her har han mødt nogle vagabonder, som nyder en frokost i det grønne. - og her har Jeppe inviteret de værst stillede på en øl i stamværtshuset.

Om alt går vel, skulle der være et indlæg i næste ØLentusiasteN om vores tur.

 

mvh

Henrik